Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

Nagovor načelnika

 

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec!

 

 

Vsebine na naših spletnih straneh smo oblikovali z namenom, da vam bodo v pomoč pri uveljavljanju vaših pravic in interesov ter izpolnjevanju obveznosti. Na spletni strani se lahko seznanite s splošnimi podatki o upravni enoti, preko povezav pa boste našli odgovore v zvezi z različnimi upravnimi postopki, prav tako pa so vam na voljo tudi različni obrazci.

 

Potrudili se bomo, da boste uporabniki naših storitev v okviru spoštovanja zakonov in podzakonskih predpisov s strani zaposlenih dobili najboljši možni servis, ki ga bo odlikoval prijazen odnos, hitrost in dostopnost.

 

Vabimo vas, da si pri nas uredite elektronski certifikat, s katerim boste spletne strani javne uprave še bolje izkoristili, saj lahko nekatere storitve uredite kar preko elektronskih poti in si tako prihranite dragocen čas.

 

Posamezniki s podjetniško idejo ste vljudno vabljeni, da v okviru točke VEM, ki deluje na naši upravni enoti, pridobite prve koristne nasvete za začetek poslovanja, hkrati pa boste lahko brezplačno registrirali svojo dejavnost.

 

V kolikor na naši spletni strani ali na državnem portalu e-uprava niste našli odgovora na vaše vprašanje ali pa nam želite le podati vaše mnenje, pohvalo, pobudo, morda predlog za izboljšanje naših storitev, pošljite sporočilo po elektronski pošti na e-naslov: ue.ribnica(at)gov.si, pisno po pošti ali pa jih vpišete v knjigo pripomb in pohval, ki se nahaja na sedežu upravne enote. Vaši odzivi so za nas izziv, za izboljšanje naših storitev.

 

 

Primož Bučan, spec.

načelnik UE Ribnica