Skoči na vsebino

Nagovor načelnika

 

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec!

 

 

Vsebine na naših spletnih straneh smo oblikovali z namenom, da vam bodo v pomoč pri uveljavljanju vaših pravic in interesov ter izpolnjevanju obveznosti. Na spletni strani se lahko seznanite s splošnimi podatki o upravni enoti, preko povezav pa boste našli odgovore v zvezi z različnimi upravnimi postopki, prav tako pa so vam na voljo tudi različni obrazci.

 

Potrudili se bomo, da boste uporabniki naših storitev v okviru spoštovanja zakonov in podzakonskih predpisov s strani zaposlenih dobili najboljši možni servis, ki ga bo odlikoval prijazen odnos, hitrost in dostopnost.

 

Vabimo vas, da si pri nas uredite elektronski certifikat, s katerim boste spletne strani javne uprave še bolje izkoristili, saj lahko nekatere storitve uredite kar preko elektronskih poti in si tako prihranite dragocen čas.

 

Posamezniki s podjetniško idejo ste vljudno vabljeni, da v okviru točke VEM, ki deluje na naši upravni enoti, pridobite prve koristne nasvete za začetek poslovanja, hkrati pa boste lahko brezplačno registrirali svojo dejavnost.

 

V kolikor na naši spletni strani ali na državnem portalu e-uprava niste našli odgovora na vaše vprašanje ali pa nam želite le podati vaše mnenje, pohvalo, pobudo, morda predlog za izboljšanje naših storitev, pošljite sporočilo po elektronski pošti na e-naslov: ue.ribnica(at)gov.si, pisno po pošti ali pa jih vpišete v knjigo pripomb in pohval, ki se nahaja na sedežu upravne enote. Vaši odzivi so za nas izziv, za izboljšanje naših storitev.

 

 

Primož Bučan, spec.

načelnik UE Ribnica