Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

Nagovor načelnika

 

Spoštovane obiskovalke in obiskovalci spletne strani Upravne enote Piran.
 
Na tem mestu smo za vas izbrali informacije o našem poslovanju, ki vam bodo olajšale poslovanje z nami, vas seznanile z našo organiziranostjo in našimi storitvami ter vam tako prihranile vaš dragoceni čas. 

 

V kolikor na naši spletni strani ne boste našli  primernega odgovora, lahko vprašanje pošljete na naš elektronski naslov: ue.piran(at)gov.si. Po elektronski poti vam bomo odgovorili v čim krajšem času.

 

Upravne enote izvajamo naloge, ki zajemajo veliko področij državne uprave in  delujemo v stalno spreminjajočem se okolju, zato moramo svoje storitve nenehno izboljševati. Tega se na Upravni enoti Piran zavedamo, zato vas vabimo, da na zgoraj navedeni uradni elektronski naslov posredujete tudi vse vaše pobude, predloge, kritike in pohvale, ki jih bomo preučili in z vašo pomočjo naše poslovanje še izboljšali.

 

 

 

S spoštovanjem.

 

Bojan ŽIBERNA univ.dipl.prav.

Načelnik UE Piran

 

Uradne ure

Uradne ure

Uradne ure Upravne enote Piran:

ponedeljek od 8. do 12. in od 13. do 15. ure

torek od 8. do 12. in od 13. do 15. ure

sreda od 8. do 12. in od 13. do 18. ure

petek od 8. do 13. ure

 

Poslovni čas  Upravne enote Piran

ponedeljek, torek in četrtek od 8. do 15. ure

sreda od 8. do 18. ure

petek od 8. do 13. ure

 

Uradne ure za splošne informacije na sedežu Upravne enote ter po telefonu  št. 05/6710-400 so vsak dan v poslovnem času.

 

24. in 31. decembra se poslovni čas in uradne ure začnejo ob 8. uri in končajo ob 13. uri.