Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

Nagovor načelnice

 

Spoštovani obiskovalci internetnih strani UE Logatec!

 

V veliko veselje nam je, da se vam lahko skupaj z vsemi drugimi upravnimi enotami v Sloveniji predstavi tudi Upravna enota Logatec.

Na straneh, ki so namenjene Upravni enoti Logatec, vam želimo posredovati osnovne podatke o teritorialnem obsegu naše upravne enote, lokaciji poslovnih prostorov, v katerih poslujemo, organiziranosti, kadrovski zasedbi, poslovnem času, uradnih urah ter drugih zadevah, ki vam bodo v pomoč pri pridobivanju kateregakoli dokumenta oziroma nasploh pri uveljavljanju vaših državljanskih pravic in obveznosti.

Upamo, da bodo te strani pripomogle k boljši kvaliteti našega dela in seveda s tem v zvezi tudi k vašemu zadovoljstvu z našimi storitvami.

Želimo, da bi vam ostali še naprej prijazna državna uprava in vas vabimo, da nam posredujete morebitna vaša vprašanja v zvezi z našim delom. Kot uporabniki naših storitev lahko v največji meri izrazite vaša pričakovanja glede našega dela, zato bo dobrodošel tudi vsak vaš predlog za izboljšanje našega poslovanja.

 

       Ljudmila Kunc, univ. dipl. prav.
          Načelnica

       

Uradne ure

 

Uradne ure Upravne enote Logatec (poslovanje s strankami)

ponedeljek od 8.00 do 12.00 ure in od 13.00 do 15.00 ure

torek od 8.00 do 12.00 ure in od 13.00 do 15.00 ure

sreda od 7.30 do 12.00 ure in od 13.00 do 17.30 ure

četrtek POSLUJE SAMO SPREJEMNA PISARNA

petek od 8.00 ure do 13.00 ure

              

 

Poslovni čas Upravne enote Logatec(poslovanje med organi)

ponedeljek od 8.00 do 15.00 ure

torek od 8.00 do 15.00 ure

sreda od 7.30 do 17.30 ure

četrtek od 8.00 do 15.00 ure

petek od 8.00 do 13.00 ure

 

 

V poslovnem času neprekinjeno posluje sprejemna pisarna, kjer so strankam dostopne splošne informacije v zvezi z uveljavljanjem pravic in obveznosti,  lahko oddajajo vloge, razen s področja prometa in matičnih zadev (velja za vloge, ki jih sprejema matičar osebno), overijo podpise, prepise in kopije, pridobijo zemljiškoknjižne izpiske, geodetska potrdila in plačajo upravno takso in zaprosijo za spletno digitalno potrdilo, izdajo osebnih izkaznic in potnih listov, sprejema vloge za prijavo in odjavo prebivališča, vpisuje spremembe v evidenco gospodinjstev, izdaja potrdila iz uradnih evidenc, opravlja vročitve osebnih dokumentov, potrjuje podpore volilcev, posluje z gotovinsko in brezgotovinsko blagajno.

Elektronske vloge lahko pošljete na e-naslov upravne enote: ue.logatec(at)gov.si