Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

SUNZ

Sektor za upravne notranje zadeve

Tobačna ulica 5, 1000 Ljubljana

  

 

Obiskovalce Sektorja za upravne notranje zadeve (na lokaciji Tobačna ulica 5) obveščamo, da se na območju nekdanje tobačne tovarne, kjer se nahaja tudi objekt s poslovnimi prostori upravne enote, s strani lastnika izvajajo dela, ki se nanašajo na prenovo celotnega območja. Kljub temu, da dostop do naših prostorov ni oviran in je ustrezno označen, vas prosimo za razumevanje.

 

 

Javni prevoz
 

Stavbi najbližja postaja mestnega avtobusnega potniškega prometa je postaja “Tobačna” na Tržaški cesti. Prosimo, da za natančnejše informacije o avtobusnih progah in voznih redih obiščete spletno stran Ljubljanskega potniškega prometa (http://www.jh-lj.si/lpp).

 
V bližini je tudi železniška postaja Tivoli (proga Ljubljana – Postojna). Prosimo, da za natančnejše informacije o mestni vozovnici in voznih redih obiščete spletno stran Slovenskih železnic (http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/po-sloveniji/mestna-vozovnica).
 

 

Kolo in kolo s pomožnim motorjem
 

Če je vaše prevozno sredstvo kolo ali kolo s pomožnim motorjem, ga lahko parkirate pred vstopom v objekt, kjer so stojala za kolesa. Svetujemo vam, da kolo oz. kolo s pomožnim motorjem učinkovito zavarujete pred morebitno krajo.
 

Če ste uporabnik sistema »Bicikelj«, potem bo za vas dobrodošla informacija, da se v bližini objekta nahaja postajališče »TRG MDB«, ki je locirano pri križišču Aškerčeve in Bleiweisove ceste.
 

 

Osebno vozilo
 

V kolikor se k nam namenjate z osebnim vozilom, ga lahko pakrirate:

Parkirati je mogoče tudi na drugih ustrezno označenih in za parkiranje namenjenih javnih površinah v širši okolici. Bodite pozorni, saj je za pakriranje na večini pakrinih mest potrebno plačati parkirnino preko t.i. parkomatov (http://www.lpt.si/parkirisca/parkirisca_parkomati).
 

 

Motorno kolo in kolo z motorjem
 

Pri parkiranju zunaj območja za pešce morajo vozniki motornih koles in koles z motorjem upoštevati določbe Zakona o pravilih cestnega prometa, ki določajo, kje je dovoljeno oziroma kje je ustavljanje in parkiranje prepovedano. Določba o prepovedi velja tako za voznike motornih koles, kot tudi za voznike motornih vozil in ostale voznike. Voznikom motornih koles in koles z motorjem je tako dovoljeno parkirati na označenih pasovih za parkiranje motornih koles, motornih vozil in na mestih, kjer pravila cestnega prometa in postavljena prometna signalizacijo to dovoljuje.