Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

IZPOSTAVA MOSTE POLJE

Proletarska cesta 1, 1000 Ljubljana

  

foto prikaz lokacije

  

 

Javni prevoz

 
Do Izpostave Moste - Polje najlažje pridete z avtobusom mestnega potniškega prometa (LPP) ali taksijem, saj je v neposredni okolici malo prostega parkirnega prostora, lastnih parkirnih mest za stranke pa upravna enota nima na voljo.
Stavbi najbližja postaja LPP je postaja “Tržnica Moste” na Zaloški cesti. Prosimo, da za natančnejše informacije o avtobusnih progah in voznih redih obiščete spletno stran Ljubljanskega potniškega prometa (http://www.jh-lj.si/lpp).

 

 
Kolo in kolo s pomožnim motorjem
 

Če je vaše prevozno sredstvo kolo ali kolo s pomožnim motorjem, ga lahko parkirate pred vstopom v objekt, kjer so stojala za kolesa. Svetujemo vam, da kolo oz. kolo s pomožnim motorjem učinkovito zavarujete pred morebitno krajo.
Če ste uporabnik sistema »Bicikelj«, potem bo za vas dobrodošla informacija, da se v neposredni bližini objekta nahaja postajališče »TRŽNICA MOSTE«.
 

 

Osebno vozilo
 

V kolikor se k nam namenjate z osebnim vozilom, ga lahko brezplačno pakrirate na parkirišču, ki poleg trgovine Mercator in poslovalnice NLB in se nahaja v neposredni bližini stavbe upravne enote (uvoz iz Proletarske ceste).
Parkirati je mogoče tudi na drugih ustrezno označenih in za parkiranje namenjenih javnih površinah v širši okolici. Bodite pozorni, saj je za pakriranje na večini pakrinih mest potrebno plačati parkirnino preko t.i. parkomatov (http://www.lpt.si/parkirisca/parkirisca_parkomati).

 

 
Motorno kolo in kolo z motorjem

 
Pri parkiranju zunaj območja za pešce morajo vozniki motornih koles in koles z motorjem upoštevati določbe Zakona o pravilih cestnega prometa, ki določajo, kje je dovoljeno oziroma kje je ustavljanje in parkiranje prepovedano. Določba o prepovedi velja tako za voznike motornih koles, kot tudi za voznike motornih vozil in ostale voznike. Voznikom motornih koles in koles z motorjem je tako dovoljeno parkirati na označenih pasovih za parkiranje motornih koles, motornih vozil in na mestih, kjer pravila cestnega prometa in postavljena prometna signalizacijo to dovoljuje.