Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

IZPOSTAVA BEŽIGRAD

Linhartova cesta 13, 1000 Ljubljana

 

foto prikaz lokacije

 

 

Kako do nas ?

 

  

Javni prevoz


Do Izpostave Bežigrad najlažje pridete z avtobusom mestnega potniškega prometa (LPP) ali taksijem, saj je v neposredni okolici malo prostega parkirnega prostora, lastnih parkirnih mest za stranke pa upravna enota nima na voljo.

 

Stavbi najbližji postaji LPP sta postaji “Kržičeva” na Vojkovi cesti in “Bežigrad” na Linhartovi cesti. Prosimo, da za natančnejše informacije o avtobusnih progah in voznih redih obiščete spletno stran Ljubljanskega potniškega prometa (http://www.jh-lj.si/lpp).

 

 

Kolo in kolo s pomožnim motorjem

 

Če je vaše prevozno sredstvo kolo ali kolo s pomožnim motorjem, ga lahko parkirate pred vstopom v objekt, kjer so stojala za kolesa. Svetujemo vam, da kolo oz. kolo s pomožnim motorjem učinkovito zavarujete pred morebitno krajo.

 

Če ste uporabnik sistema »Bicikelj«, potem bo za vas dobrodošla informacija, da se v bližini objekta nahaja postajališče »PARK NAVJE – ŽELEZNA CESTA«, ki je locirano pri križišču Linhartove in Železne ceste.

 

 

Osebno vozilo

 

V kolikor se k nam namenjate z osebnim vozilom, ga lahko pakrkirate:

 

 Motorno kolo in kolo z motorjem


Pri parkiranju zunaj območja za pešce morajo vozniki motornih koles in koles z motorjem upoštevati določbe Zakona o pravilih cestnega prometa, ki določajo, kje je dovoljeno oziroma kje je ustavljanje in parkiranje prepovedano. Določba o prepovedi velja tako za voznike motornih koles, kot tudi za voznike motornih vozil in ostale voznike. Voznikom motornih koles in koles z motorjem je tako dovoljeno parkirati na označenih pasovih za parkiranje motornih koles, motornih vozil in na mestih, kjer pravila cestnega prometa in postavljena prometna signalizacijo to dovoljuje.