Skoči na vsebino

Spoštovane obiskovalke in obiskovalci spletne strani Upravne enote Ljubljana,

 

na Upravni enoti Ljubljana se zavedamo, da je točna, jasna in ažurna  informacija zelo pomembna za uporabnike storitev, ki jih nudi Upravna enota Ljubljana. Zato se trudimo, da bi bili pri podajanju teh informacij in pri opravljanju našega dela  kakovostni, strokovni in učinkoviti.

 

Na naši spletni strani so na voljo osnovne in aktualne informacije o Upravni enoti Ljubljana, s katerimi želimo,  da na čim bolj enostaven način pridobite informacije, ki jih potrebujete za uresničevanje vaših pravic ter za izpolnjevanje obveznosti.

 

Naše  vodilo in vrednota je  zadovoljna stranka, zato je  naša stalna skrb in usmeritev  še boljše delovanje naše upravne enote.  Vabimo vas,  da nam posredujete svoje predloge, pobude, pripombe, pa tudi pohvale o našem delu na elektronski naslov ue.ljubljana(at)gov.si.

 

mag.Lovro Lončar
načelnik UE Ljubljana

 

         

Uradne ure

Urejanje storitev s področja upravno notranjih zadev

 

Stranke Upravne enote Ljubljana obveščamo, da storitev s področja upravno notranjih zadev (npr. izdaja potnega lista, osebne izkaznice, prijava prebivališča) ne morejo urejati na lokacijah izpostav, temveč zgolj na lokaciji Sektorja za upravne notranje zadeve, Tobačna ulica 5, Ljubljana oziroma na krajevnih uradih.


Dosegljivost uradnikov, ki rešujejo postopke na Oddelku za tujce


Obveščamo vas, da od 2. 11. 2016 dalje na Oddelku za tujce v Sektorju za upravne notranje zadeve zaradi velike količine vlog za izdajo dovoljenj za prebivanje do nadaljnjega spreminjamo način posredovanja informacij po telefonu.

 

Uradniki, ki vodijo postopke izdaje dovoljenj za prebivanje, bodo po telefonu za informacije o konkretnih (posamičnih) postopkih od 2. 11. 2016 dalje dosegljivi vsak dan (razen v četrtek, ko uradniki na postopkih nimajo uradnih ur) od 8.00 do 10.00 ure.

 

Splošne informacije v zvezi s postopki s področja tujcev pa lahko še naprej pridobite vsak dan v času uradnih ur na telefonskih številkah svetovalcev za pomoč strankam (306 30 35 in 306 30 36) ter v tajništvu Oddelka za tujce (306 32 60).

 

 

Razpored uradnih ur po notranjih organizacijskih enotah:

  

  

 

  Izpostava Bežigrad

  Linhartova cesta 13

 

   Sektor za upravne notranje zadeve 

Glavna pisarna

Oddelek za javni red

Oddelek za tujce

oddelek za matične zadeve

Oddelek za promet

Krajevni uradi

 

 Izpostava Center 

  Adamič-Lundrovo nabrežje 2

 

  Izpostava Moste-Polje

  Proletarska cesta 1

 

  Izpostava Šiška

  Trg Prekomorskih brigad 1

 

  Izpostava Vič-Rudnik

  Trg Mladinskih delovnih brigad 7

 

 

Upravna enota Ljubljana posluje s strankami tudi preko e-pošte:ue.ljubljana(at)gov.si