Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

Nagovor načelnice

Cenjeni obiskovalci,

dobrodošli in lepo pozdravljeni na spletnih straneh Upravne enote Krško!

 

V življenju se srečujemo s situacijami, ki imajo za posledico pridobitev raznovrstnih dokumentov in predstavljajo materializirano in pravno formalno podlago za naša nadaljnja ravnanja. Na Upravni enoti Krško vas bomo sprejeli prijazno, vam pomagali z ustreznimi in verodostojnimi informacijami, na vašo zahtevo oziroma po uradni dolžnosti pa v zakonitih postopkih in odločitvah zagotovili upravne dokumente in storitve. Da vam prihranimo odvečne poti, dragoceni čas in stroške, bomo postopke in storitve izvajali kar se da hitro ter enostavno, priporočamo pa tudi uporabo elektronskih storitev. Ob tem predlagamo uporabo spletne povezave na državni portal e-uprave, ki je preprost vodnik po upravnih in drugih postopkih v zvezi z najpomembnejšimi življenjskimi dogodki. Na spletni strani Upravne enote Krško predstavljamo našo organiziranost, splošne informacije o poslovanju, obvestila in novosti iz naše pristojnosti.

 

Z željo, da bi spodbudili, okrepili ter utrdili naše partnersko sodelovanje, vas vabim, da sporočite morebitne pripombe ali kritike na naše delo, organiziranost, ustrežljivost ter predlagate izboljšave. Veseli bomo tudi pohvale.

 

Tako kritike, kot predlogi in pohvale bodo enako dobrodošle ter koristno vodilo našemu nadaljnjemu delu, pri katerem se bomo trudili v čim večji meri zadostiti pričakovanjem. Za obojestransko zadovoljstvo si bomo prizadevali

 

mag. Lidija Božič, načelnica Upravne enote Krško,

s sodelavci

 

Uradne ure

 

Uradne ure Upravne enote Krško

ponedeljek od 8. do 12. in od 13. do 15. ure

torek od 8. do 12. in od 13. do 15. ure
sreda od 7. do 12. in od 13. do 17. ure
petek od 8. do 13. ure

(uradne ure so čas poslovanja s strankami)

 

Poslovni čas Upravne enote Krško

ponedeljek od 8. do 15. ure

torek od 8. do 15. ure

sreda od 7. do 17. ure

četrtek od 8. do 15. ure

petek od 8. do 13. ure

 

(poslovni čas je čas poslovanja organa z drugimi organi ali drugimi državnimi organi

 

Uradne ure Krajevnega urada Kostanjevica na Krki

Ljubljanska cesta 7, 8311 Kostanjevica na Krki

telefonska številka (07) 498 70 07

uradne ure:

vsak prvi in tretji četrtek v mesecu: od 7. do 12. in od 13. do 15. ure