Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

JAVNE OBJAVE

Pregled javnih prireditev in javnih shodov

 

Na podlagi Zakona o javnih zbiranjih - ZJZ-UPB5 (Uradni list RS, št. 64/11 - uradno prečiščeno besedilo), ki v 14. členu določa, da so podatki o organizatorju in prireditvi javni, se na portalu upravnih enot objavljajo vse prijavljene javne prireditve in javni shodi.

 

Na povezavi Javne prireditve, shodi se za posamezno upravno enoto nahajajo aktualne objave s področja javnih prireditev in javnih shodov. V kolikor upravna enota nima aktualnih objav, povezava nima zadetkov.Objava ponudb za prodajo in zakup kmetijskega zemljišča, kmetije oz. gozda

 

Na podlagi 3. odstavka 20. člena in 27. člena Zakon o kmetijskih zemljiščih (Uradni list RS, št. 71/11 – uradno prečiščeno besedilo in 58/12) se na enotnem državnem portalu E-uprava objavljajo ponudbe za prodajo in zakup kmetijskih zemljišč.

 

Na povezavi Prodaja kmetijskih zemljišč se za posamezno upravno enoto nahajajo aktualne objave s področja objav ponudb za prodajo in zakup kmetijskega zemljišča, kmetije oz. gozda. V kolikor upravna enota nima aktualnih objav, povezava nima zadetkov.


 

 

 

Objave sklepov in sporočil o vročanju z javnim naznanilom

Zakon o splošnem upravnem postopku (Uradni list RS, št. 24/06-uradno prečiščeno besedilo, 126/07, 65/08, 8/10 in 82/13) na več mestih  zavezuje organ, da določene sklepe objavi na oglasni deski organa in v informacijskem sistemu za sprejem vlog, vročanje in obveščanje.

 

Na povezavi Objave sklepov in sporočil o vročanju z javnim naznanilom se za posamezno upravno enoto nahajajo aktualne objave sklepov in sporočil o vročanju z javnim naznanilom. V kolikor upravna enota nima aktualnih objav, povezava nima zadetkov.